Efficiëntie, expertise en snelle levering!

In ons magazijn beschikken we over een goed ingerichte werkplaats die aan alle moderne eisen voldoet. Met trots presenteren we onze geavanceerde faciliteiten, waaronder de ABUS bovenloopkraan en de automatische glassnijtafel voor gelaagd glas en enkelvoudig glas. Daarnaast hebben we ook een dubbelglaslijn waarmee we isolatieglas in eigen beheer kunnen produceren.

Ons team van glasexperts maakt gebruik van apparatuur, zoals de PP slijpmachine en de watergekoelde boormachine, waardoor het slijpen en boren van glas in onze werkplaats een dagelijkse routine is geworden. Een van onze meest gewaardeerde teamleden is onze halbeheerder Roy, met maar liefst 40 jaar ervaring. Zijn  kennis en expertise maken hem een onmisbare bron binnen ons bedrijf. Met passie en toewijding zorgt Roy ervoor dat onze productielijn vlekkeloos verloopt en dat al onze klanten met de juiste antwoorden op hun glasvragen worden geholpen.

Roymaga

Meer dan glas.

Dankzij onze ruime en goed samengestelde voorraad kunnen we een snelle levering garanderen van een breed scala aan glasproducten, waaronder gelaagd glas, spiegels, enkelglas en dubbelglas. We begrijpen dat tijd soms van essentieel belang is, en daarom bieden we ook spoedbestellingen aan. In geval van een dringende behoefte aan glasproducten, staan we altijd klaar om u te helpen. 

Maar we bieden meer dan alleen snelle service en hoogwaardige producten. Onze werkplaats is ook voorzien van een ruime voorraad glaslatten, kit, celband, dubbelzijdig tape en andere benodigdheden, die klanten kunnen afhalen. Zo bieden we een totaalpakket aan oplossingen voor hun glasbehoeften.

Kortom, onze professionele en goed georganiseerde werkplaats, gecombineerd met ons ervaren team en uitgebreide voorraad, maakt ons bedrijf de keuze voor klanten die op zoek zijn naar glasproducten en een betrouwbare partner voor hun glasbehoeften.

Glasmonteur aan het werk in de glashal

Glas bestellen?

Heeft u met spoed een ruitje nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om direct voor u aan de slag te gaan.

Glasmonteur aan het werk in de glashal glas aan het verplaatsen
Glasmonteur aan het werk in de glashal
Glasmonteur aan het werk in de glashal
Glasvoorraad in de hal van glashandel koelewijn

Plaats uw bestelling.

Kies een optie
Afhalen
Leveren
Monteren
Anders
Kies een optie
Enkelglas
Isolatieglas
Anders
Maatvoering
Overige informatie
Blauw vinkje glashandel koelewijn

Al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van glas

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Kwaliteit betekent dat we het ook goed doen als niemand kijkt

Blauw vinkje glashandel koelewijn

24/7 bereikbaar

Ultra dun isolatieglas

Advies.

Indien u vragen heeft over glas, behoefte aan advies of graag contact wilt opnemen, aarzel dan niet om ons te benaderen. 

Mask Group 1

Ontvang een prijsindicatie.

Ontvang nu een prijsindicatie op afstand! Stuur ons enkele foto's en de +/- maatvoering van het glaswerk dat u nodig heeft.

Veiligheidsglas

Inmeetafspraak maken.

Aarzel niet om ons te contacteren en een afspraak te maken die bij uw planning past. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Glashandel Koelewijn.

Copernicusweg 7
3752 LZ Bunschoten-Spakenburg
T: 033 - 299 63 63

E. info@glashandelkoelewijn.nl

Openingstijden.

maandag

08:00 - 16:30 uur

dinsdag

 08:00 - 16:30 uur

woensdag

08:00 - 16:30 uur

donderdag

08:00 - 16:30 uur

vrijdag

08:00 - 16:00 uur

Let op: telefonisch tot 16:00 bereikbaar.
Op vrijdag tot 12:00.

© This website is build by  

Privacy Statement

Disclaimer