Blauw vinkje glashandel koelewijn

Financiële ondersteuning

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Waardevermeerdering woning

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Bijdrage aan klimaatdoelstellingen

Duurzame Isolatie.

Vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor isolatieglas, een waardevolle stap in het bevorderen van energie-efficiëntie in woningen. Als u ervoor kiest om alleen isolatieglas te installeren, komt u in aanmerking voor een subsidie die ongeveer 15% van de kosten vergoedt. Maar er is nog een aantrekkelijkere optie: wanneer u isolatieglas combineert met een andere isolatiemaatregel, kunt u zelfs tot ongeveer 30% van de kosten vergoed krijgen.

Het gebruik van isolatieglas biedt tal van voordelen die verder gaan dan de financiële ondersteuning van de subsidie. Allereerst draagt het bij aan een aanzienlijke vermindering van warmteverlies in uw woning, wat resulteert in een betere isolatie en lagere energiekosten. Het houdt de warmte binnen tijdens de koude wintermaanden en helpt juist om de koelte binnen te houden in de zomer, waardoor u het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat kunt behouden.

Glasmonteur glas aan het vervangen in een kozijn en glaslatten snijden

ISDE.

Bovendien draagt het plaatsen van isolatieglas bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot van uw woning, waardoor u een positieve bijdrage levert aan het milieu. Door te investeren in duurzame isolatiemaatregelen, zoals isolatieglas, draagt u bij aan het verduurzamen van uw woning en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

De Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) biedt u de mogelijkheid om van deze voordelen te profiteren en tegelijkertijd financiële ondersteuning te ontvangen voor het laten plaatsen van isolatiemaatregelen. Vanaf 24 januari 2023 kunt u deze aantrekkelijke regeling aanvragen en daarmee een belangrijke stap zetten in het verhogen van het comfort, de energie-efficiëntie en de duurzaamheid van uw woning.

ISDE: Isolatiemaatregelen woningeigenaren (rvo.nl)

Glasmonteur glas aan het vervangen in een kozijn en glaslatten snijden

Gunstig voor iedereen.

Kortom, subsidies voor isolatiemaatregelen, zoals isolatieglas, zijn gunstig voor zowel individuen als de samenleving als geheel. Ze stimuleren energiebesparing, verhogen het wooncomfort, verminderen de impact op het milieu en dragen bij aan het behalen van duurzame doelstellingen.

Google reviews.

Glasmonteur glas aan het vervangen in een kozijn

Een superfijne ervaring gehad door glashandel Koelewijn. Top in communicatie, duidelijk en komen afspraken na. Halfuur voor de afspraak krijg je een berichtje dat je de locatie van de glaszetter kan volgen. Ik beveel glashandel Koelewijn zeker aan.

M. Kingma

Particulier

HR++ isolatieglas

Bekwame werknemers en goede communicatie vanuit het kantoor. Ook zeer snel met een reactie op de mail. Kan niet anders zeggen dan erg blij met Koelewijn Glashandel te zijn.

R. Staarman

Particulier

Advies

Duidelijke communicatie, vakkundig geplaatst en zeer vriendelijke medewerkers. 

E. Smit

Particulier

E2f6a80fa32a0b22902e8280e2706a29 large

Dik compliment voor de wijze van werken van deze mensen. Ze denken mee en doen ook extra werkzaamheden die niet gevraagd zijn, zoals het wegwerken van oneffenheden, het opnieuw gebruiken van glaslatten die specifiek voor een paar ruiten waren gebruikt.
Ze hebben erg netjes gewerkt.

R. Craats

Particulier

62412499540f3a0217a04dd30762538c large

Goede ervaringen mee, alle ruiten vervangen door nieuwe generatie dubbel glas. Pico bello in orde, goede service.

B. Hogeboom

Particulier

5185042aaf8539a523eb3fe9c825a524 large

Prima, bestelling goed geregeld en duidelijk de tijd aangegeven hoe lang de levering duurde. Al eerder prima ervaring met dit bedrijf bij het plaatsen van dubbel glas.

J. Heesemans

Particulier

0e4d15372e6c9dfe5a2689df90f7f9bf large

Bedankt voor het snel reageren en vervangen van mijn ruiten, ziet er super uit!

S. Beest

Particulier

Mask Group 1

Isolatieglas

Interieur glas

Interieur glas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ultra dun isolatieglas

Ultra dun isolatieglas

DSC 0067

Ontmoet ons team

HR ONE

Waarom isoleren? 

Glashandel Koelewijn.

Copernicusweg 7
3752 LZ Bunschoten-Spakenburg
T: 033 - 299 63 63

E. info@glashandelkoelewijn.nl

Openingstijden.

maandag

08:00 - 16:30 uur

dinsdag

 08:00 - 16:30 uur

woensdag

08:00 - 16:30 uur

donderdag

08:00 - 16:30 uur

vrijdag

08:00 - 16:00 uur

Let op: telefonisch tot 16:00 bereikbaar.
Op vrijdag tot 12:00.

© This website is build by