De glasspecialist van Nederland

Verduurzaming met glas en Advies.

Steeds meer huizen zijn uitgerust met isolatieglas, ook wel bekend als Hoog Rendement glas. Dit is niet verrassend, gezien de vele voordelen van isolatie. Zodra het glas geïnstalleerd is, merkt u direct een verbetering in wooncomfort en een aanzienlijke daling van de energierekening. Hoewel isolatieglas een aanzienlijke investering lijkt, verdient u deze binnen 8 jaar terug. Bovendien biedt de overheid een aantrekkelijke subsidie voor isolatieglas, wat de keuze nog aantrekkelijker maakt

Wij begrijpen dat dit wellicht veel vragen bij u oproept bij het horen van HR++ of Triple glas. Gelukkig staan we voor u klaar met een uitgebreid assortiment dubbelglas opties om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar inbraakwerend glas, zonwerend glas of beloopbaar glas, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Lees hier alles over:

Isolatieglas
Interieurglas
Veiligheidsglas
Ultra dun isolatieglas (vacuümglas)
Enkelglas
Glas in Lood

Extra opties in combinatie met glas.

Ventilatieroosters
Dakramen

Blauw vinkje glashandel koelewijn

24-uurs glasservice

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Snel reactie en herstel

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Vakkundig advies en verzekeringsdekking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte opmaken

Offerte op maat
aanvragen.

WhatsApp Image 2023 07 31 at 14.04.40 (4)

Monteur langs
laten komen.

glaszetter_opdracht_stad

Wat adviseren wij?

Ontdek de diverse voordelen van isolatieglas voor energiebesparing, comfort en veiligheid. Met ons uitgebreide assortiment, inclusief HR+++, triple glas en vacuümglas, bieden we niet alleen een oplossing voor een lagere energierekening, maar dragen we ook bij aan een milieubewuste keuze. Naast de verbeterde isolatie biedt dubbelglas geluids- en inbraakwerende eigenschappen, wat niet alleen het comfort maar ook de veiligheid van uw woning verhoogt. Bovendien kunt u in veel gevallen enkelglas vervangen door dubbelglas zonder dat de kozijnen hoeven te worden vervangen, zelfs bij monumentale panden met dunne sponningen. Of u nu kiest voor extra dun isolatieglas of HR++ om het karakteristieke uiterlijk van uw woning te behouden, wij bieden de perfecte oplossing voor al uw behoeften. Aarzel niet om vandaag nog vrijblijvend contact met ons op te nemen voor deskundig advies en een op maat gemaakte offerte die volledig aansluit op uw specifieke wensen en eisen.

U-waardes.

Vacuümglas: Heeft een U-waarde van 0,4 tot 0,7

HR +++ tripleglas: heeft een U-waarde van 0,5 tot 0,7.

HR ONE isolatieglas: Heeft een U-waarde van 1.0 tot 1.1.

HR++ isolatieglas: Dit is het meest gangbare type dubbelglas met een U-waarde van 1,1 tot 1,2. 

Standaard dubbelglas: Standaard dubbelglas heeft een U-waarde van 2,7 tot 3,3

Enkelglas heeft een U-waarde van 5,8

Onze werkwijze.

Bij Glashandel Koelewijn zorgen we voor een soepele uitvoering van de glaswerkzaamheden en een tevreden klant. Voordat we aan de klus beginnen, vragen we onze klanten vriendelijk om de werkruimtes voor te bereiden door vensterbanken vrij te maken en eventuele obstakels te verplaatsen. Dit helpt ons om efficiënt en veilig te werken.

Op de dag van de klus nemen we eerst de inmeetstaat door en laden we het benodigde glas op voor de klus. Eenmaal op locatie, bekijken we de situatie en zetten we de benodigde hulpmiddelen klaar, zoals een steiger of ladder, om de klus naar behoren uit te voeren. 

Zodra alles klaar staat, gaan we aan de slag met het losmaken van de ruiten. Afhankelijk van de situatie, snijden we de kit los van de ruiten of hakken we de stopverf uit. Waar nodig, maken we ook de glaslatten los en verwijderen we butyleenkit. We nemen de tijd om de randen grondig na te lopen op spijkers en andere oneffenheden, zodat het glas straks goed geplaatst kan worden.

Daarna reinigen we de sponning zorgvuldig en meten we de nieuwe glaslatten en neuslat (meranti, FSC gekeurd, duurzaam) op, om ze op maat te zagen. Vervolgens voorzien we alles van een grondlaag en celband om de duurzaamheid te waarborgen.

Met alle benodigde materialen, zoals de blokkenbak, tacker, op maat gezaagde glaslatten, neuslat en de nieuwe ruit, gaan we naar het kozijn. We plaatsen de blokken in de sponning, waarop we de ruit nauwkeurig positioneren en afstellen. De op maat gemaakte glaslatten en neuslat worden stevig vastgezet met RVS spijkers. We zorgen ervoor dat de gaten van de spijkers netjes worden afgestopt met stopverf en vervolgens wordt zowel de binnen- als buitenzijde zorgvuldig afgekit.

We laten alles netjes achter en ruimen onze werkplek op, waarbij we ons best doen om alles zo achter te laten als we het aantroffen. We adviseren onze klanten om de kit 48 uur te laten drogen voordat het door hen wordt overgeschilderd voor een optimaal resultaat.

Bij Glashandel Koelewijn staan we garant voor vakmanschap, kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. We nemen uw glasproject met de grootste zorg en professionaliteit aan, zodat u kunt genieten van helder glas en een perfect afgewerkt resultaat.

De voordelen van het vervangen van uw enkele glas.

Iso inlidz

Overweegt u om uw enkelglas te vervangen door isolatieglas?

Dan zijn er vast veel vragen die bij u opkomen. Gelukkig bieden we een uitgebreid assortiment van dubbelglas opties om aan uw behoeften te voldoen.

Er zijn verschillende soorten dubbelglas beschikbaar, zoals HR++, HR+++, HR+, en standaard dubbel glas, elk met hun eigen isolatiewaarde. HR+++ glas, ook wel triple of driedubbel glas, heeft bijvoorbeeld een U-waarde van 0.7 en biedt een hoge energiebesparing op de lange termijn.

Het grote voordeel van het plaatsen van dubbelglas is een betere isolatie van uw woning, wat resulteert in lagere energiekosten en een positieve bijdrage aan het milieu. Uw woning zal in de zomer koeler aanvoelen dan met enkelglas, wat zorgt voor meer comfort in huis

Blauw vinkje glashandel koelewijn

TIP! Wanneer de zwarte afstandshouder wordt gecombineerd met dubbel- of driedubbel glas, wordt de isolatiewaarde van het hele raam aanzienlijk verbeterd. 

Gekleurde kaders voor isolatieglas.

Dubbelglas/isolatieglas biedt de mogelijkheid om te worden uitgevoerd met prachtig gekleurde kaders. Deze kaders, ook wel bekend als "metallic spacer" of "warmedge" delen, houden de glaslagen stevig bij elkaar. Hieronder presenteren we enkele voorbeelden:

Met deze verschillende kaderopties kunt u uw dubbelglas niet alleen kiezen op basis van functionaliteit, maar ook op basis van de gewenste uitstraling en stijl voor uw ramen. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke behoeften

TPS Kader.

Tps glaskader

(TPS) Thermisch vloeibaar gemaakt kunststof, dat tussen de beglazing kan worden gekit. Het zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie en een optimale gas- en dampdichtheid.

TGI Kader.

TGI glaskader

(TGI) Dit type kader bestaat uit kunststof materiaal met een rug van edelstaal. Hierdoor wordt een zeer lage warmtegeleiding bereikt, wat resulteert in een verbeterde isolatiewaarde wanneer gecombineerd met dubbel- of driedubbel glas.

Aluminium kader.

ALU glaskader

(ALU) Een zilverkleurig kader, gemaakt van metalen delen. Het biedt niet alleen functionele ondersteuning, maar voegt ook een esthetisch element toe aan het dubbelglas, waardoor het geheel er prachtig uitziet.

Neem contact met ons op.

Kies een optie
Afhalen
Leveren
Monteren
Anders
Kies een optie
Enkelglas
Isolatieglas
Anders
Maatvoering
Overige informatie

Bereikbaarheid.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 16:00 uur, met uitzondering van vrijdag, waarbij we tot 12:00 uur beschikbaar zijn. Voor noodhulp staan wij 24/7 paraat en kunt u ons op elk moment bereiken (033 299 63 63).

Onze werkplaats opent haar deuren om 07:30 uur en is geopend tot 16:00 uur, zodat u uw bestellingen kunt afhalen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw glasproject te bespreken. Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Bekijk onze andere opties:
55edf494ce21012cf8063557760ae666 large

Onze producten

Offerte

Offerte

Telefoneren

Contact

Glashandel Koelewijn.

Copernicusweg 7
3752 LZ Bunschoten-Spakenburg
T: 033 - 299 63 63

E. info@glashandelkoelewijn.nl

Openingstijden.

maandag

08:00 - 16:30 uur

dinsdag

 08:00 - 16:30 uur

woensdag

08:00 - 16:30 uur

donderdag

08:00 - 16:30 uur

vrijdag

08:00 - 16:00 uur

Let op: telefonisch tot 16:00 bereikbaar.
Op vrijdag tot 12:00.

© This website is build by