Blauw vinkje glashandel koelewijn

24-uurs glasservice

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Direct reactie & actie 

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Vakkundig advies en verzekeringsdekking

Glasschade? Laat ons uw glas herstellen!

Snel glas vervangen bij schade, bel ons dan direct!

Bij een glasschade waarbij veiligstellen urgent is., kunt u binnen een uur (tenzij anders aangegeven) teruggebeld worden door onze dienstdoende monteur. In dit gesprek stemt u af wanneer onze monteur bij u langs komt.

We bieden niet alleen een noodvoorziening, maar meten meteen voor het definitieve herstel. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte voor de herstelwerkzaamheden. Deze factuur en offerte dient u te overleggen aan uw verzekeringsmaatschappij, waarbij deze kosten meestal worden gedekt.

Na goedkeuring van de offerte bestellen we het glas en plannen we een afspraak in voor de plaatsing.

Houd er rekening mee dat er buiten de reguliere werktijden (08:00-16:00) of op feestdagen extra kosten van toepassing kunnen zijn. Deze kosten worden vrijwel altijd gedekt door uw verzekering. De kosten worden vóór onze komst telefonisch toegelicht. Wees u ervan bewust dat dit een vorm van nacalculatie is.

63d3a8fa7ffef

Mindere urgentie.

Is uw glasherstel minder urgent? Gebruik dan het onderstaande formulier om uw schade aan ons te melden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de schade op te nemen. Vertrouw op onze professionele aanpak voor de afhandeling van uw glasschade.

Neem contact met ons op.

Kies een optie
Afhalen
Leveren
Monteren
Anders
Kies een optie
Enkelglas
Isolatieglas
Anders
Maatvoering
Overige informatie

Bereikbaarheid.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 16:00 uur, met uitzondering van vrijdag, waarbij we tot 12:00 uur beschikbaar zijn. Voor noodhulp staan wij 24/7 paraat en kunt u ons op elk moment bereiken (033 299 63 63).

Onze werkplaats opent haar deuren om 07:30 uur en is geopend tot 16:00 uur, zodat u uw bestellingen kunt afhalen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw glasproject te bespreken. Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Ultra dun isolatieglas

Advies.

Indien u vragen heeft over glas, behoefte aan advies of graag contact wilt opnemen, aarzel dan niet om ons te benaderen. 

Mask Group 1

Prijsindicatie ontvangen.

Indien u graag een prijsindicatie wilt onvangen,  kunt u met ons contact opnemen. 

Veiligheidsglas

Inbraakwerendglas.

biedt gemoedsrust en bescherming tegen ongelukken, inbraken en vandalisme, waardoor het ideaal is voor toepassingen waar veiligheid een prioriteit is.

Glashandel Koelewijn.

Copernicusweg 7
3752 LZ Bunschoten-Spakenburg
T: 033 - 299 63 63

E. info@glashandelkoelewijn.nl

Openingstijden.

maandag

08:00 - 16:30 uur

dinsdag

 08:00 - 16:30 uur

woensdag

08:00 - 16:30 uur

donderdag

08:00 - 16:30 uur

vrijdag

08:00 - 16:00 uur

Let op: telefonisch tot 16:00 bereikbaar.
Op vrijdag tot 12:00.

© This website is build by