Glashandel Koelewijn, uw betrouwbare glaspartner!

Glashandel Koelewijn heeft als belangrijkste doel het opbouwen van duurzame relaties in nauwe samenwerking met onze gewaardeerde opdrachtgevers. Om dit te realiseren, is uitstekende communicatie en vakbekwaamheid in elke fase van onze werkzaamheden essentieel. Ons voortdurend streven naar kwaliteit heeft geleid tot onze beslissing om te werken volgens de ISO 9001/2008 normeringen.

Onze klanten staan centraal, en we streven naar een eindresultaat dat volledig aan hun wensen voldoet. Eerlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel, omdat we geloven dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Hoewel we misschien niet altijd de goedkoopste zijn en moeilijk kunnen concurreren met internet of zelfstandigen, doen we ons uiterste best om u een scherpe prijs te bieden en te zorgen voor een snelle levering, plaatsing en service.

WhatsApp Image 2023 08 15 at 10.02.14 (4)

Gecertificeerd bedrijf.

Veiligheid, milieu en gezondheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel wij als onze monteurs zijn VCA*-gecertificeerd, wat betekent dat we veiligheidsnormen naleven om een veilige werkomgeving te waarborgen.

Naast ons betrokken lidmaatschap bij Bouwend Nederland, waarbij we deel uitmaken van de Vakgroep Glas – voorheen bekend als GBO (Glas Branche Organisatie) – dragen onze medewerkers ook de GBO-certificering met zich mee. Deze certificering onderstreept onze diepgaande expertise en vakmanschap binnen de glasindustrie.

Bij ons staat kwaliteit voorop, en daarom werken we volgens de ISO 9001/2008-normeringen. Dit betekent dat we continu streven naar verbetering en kwaliteit in onze dienstverlening. U kunt erop vertrouwen dat we u de hoogste standaard van service en producten bieden. 

Onze monteurs beschikken over uitgebreide middelen om hun werk efficiënt uit te voeren. Onze glasauto's zijn compleet ingerichte mobiele werkplaatsen met alle benodigde gereedschappen. We hebben rolsteigers, gevelridders, hef- en zuigapparatuur in eigen beheer. Daarnaast hebben we een moderne glashal die voldoet aan de nieuwste eisen en is uitgerust met geavanceerde faciliteiten, zoals een automatische glassnijtafel voor gelaagd glas en een dubbelglaslijn voor isolatieglasproductie. Onze moderne machinepark maakt het slijpen en boren van glas een eenvoudige dagelijkse handeling.

Onze werkwijze.

Bij Glashandel Koelewijn zorgen we voor een soepele uitvoering van de glaswerkzaamheden en een tevreden klant. Voordat we aan de klus beginnen, vragen we onze klanten vriendelijk om de werkruimtes voor te bereiden door vensterbanken vrij te maken en eventuele obstakels te verplaatsen. Dit helpt ons om efficiënt en veilig te werken.

Op de dag van de klus nemen we eerst de inmeetstaat door en laden we het benodigde glas op voor de klus. Eenmaal op locatie, bekijken we de situatie en zetten we de benodigde hulpmiddelen klaar, zoals een steiger of ladder, om de klus naar behoren uit te voeren. 

Zodra alles klaarstaat, gaan we aan de slag met het losmaken van de ruiten. Afhankelijk van de situatie, snijden we de kit los van de ruiten of hakken we de stopverf uit. Waar nodig, maken we ook de glaslatten los en verwijderen we butyleenkit. We nemen de tijd om de randen grondig na te lopen op spijkers en andere oneffenheden, zodat het glas straks goed geplaatst kan worden.

Daarna reinigen we de sponning zorgvuldig en meten we de nieuwe glaslatten en neuslat (meranti) op om ze op maat te zagen. Vervolgens voorzien we alles van een grondlaag en celband om de duurzaamheid te waarborgen.

Met alle benodigde materialen, zoals de blokkenbak, tacker, op maat gezaagde glaslatten, neuslat en de nieuwe ruit, gaan we naar het kozijn. We plaatsen de blokken in de sponning, waarop we de ruit nauwkeurig positioneren en afstellen. De op maat gemaakte glaslatten en neuslat worden stevig vastgezet met RVS spijkers. We zorgen ervoor dat de gaten van de spijkers netjes worden afgestopt met stopverf en vervolgens wordt zowel de binnen- als buitenzijde zorgvuldig afgekit.

We laten alles netjes achter en ruimen onze werkplek op, waarbij we ons best doen om alles zo achter te laten als we het aantroffen. We adviseren onze klanten om de kit 48 uur te laten drogen voordat ze het overschilderen voor een optimaal resultaat.

Bij Glashandel Koelewijn staan we garant voor vakmanschap, kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. We nemen uw glasproject met de grootste zorg en professionaliteit aan, zodat u kunt genieten van helder glas en een perfect afgewerkt resultaat.

Onze collega's

Glashandel Koelewijn is trots om samen te werken met deze gewaardeerde partners. Dit partnerschap symboliseert een toewijding aan uitmuntendheid en gedeelde waarden die ons naar succes leiden.

Bij Glashandel Koelewijn erkennen we het belang van sterke samenwerkingsverbanden, en onze samenwerking met deze partners weerspiegelt onze inzet om hoogwaardige producten en diensten te leveren. Samen streven we naar nieuwe mijlpalen en dat samen met uitzonderlijke oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

1601967187455

JURRIËNS

Bouwbedrijf / Utrecht

Download

AALBERTS

Bouwbedrijf / Loosdrecht

Download

Cor Oosterbroek

Bouwbedrijf / Baarn

Logo Duurzaam Bouwloket 2021

Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwbedrijf/ Stompetoren

Logo bouwbedrijf tom van garderen og

BTG

Bouwbedrijf / Baarn

Nederlandvacature

Coen Hagedoorn

Bouwgroep  / Nederland

Google reviews.

WhatsApp Image 2023 08 18 at 12.40.36 (3)

Een superfijne ervaring gehad door glashandel Koelewijn. Top in communicatie, duidelijk en komen afspraken na. Halfuur voor de afspraak krijg je een berichtje dat je de locatie van de glaszetter kan volgen. Ik beveel glashandel Koelewijn zeker aan.

M. Kingma

Particulier

HR++ isolatieglas

Bekwame werknemers en goede communicatie vanuit het kantoor. Ook zeer snel met een reactie op de mail. Kan niet anders zeggen dan erg blij met Koelewijn Glashandel te zijn.

R. Staarman

Particulier

Advies

Duidelijke communicatie, vakkundig geplaatst en zeer vriendelijke medewerkers. 

E. Smit

Particulier

E2f6a80fa32a0b22902e8280e2706a29 large

Dik compliment voor de wijze van werken van deze mensen. Ze denken mee en doen ook extra werkzaamheden die niet gevraagd zijn, zoals het wegwerken van oneffenheden, het opnieuw gebruiken van glaslatten die specifiek voor een paar ruiten waren gebruikt.
Ze hebben erg netjes gewerkt.

R. Craats

Particulier

62412499540f3a0217a04dd30762538c large

Goede ervaringen mee, alle ruiten vervangen door nieuwe generatie dubbel glas. Pico bello in orde, goede service.

B. Hogeboom

Particulier

5185042aaf8539a523eb3fe9c825a524 large

Prima, bestelling goed geregeld en duidelijk de tijd aangegeven hoe lang de levering duurde. Al eerder prima ervaring met dit bedrijf bij het plaatsen van dubbel glas.

J. Heesemans

Particulier

0e4d15372e6c9dfe5a2689df90f7f9bf large

Bedankt voor het snel reageren en vervangen van mijn ruiten, ziet er super uit!

S. Beest

Particulier

Blue check x4

Al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van glas

Blue check x4

Kwaliteit betekent dat we het ook goed doen als niemand kijkt

Blue check x4

24/7 bereikbaar

Ultra dun isolatieglas

Advies.

Indien u vragen heeft over glas, behoefte aan advies of graag contact wilt opnemen, aarzel dan niet om ons te benaderen. 

Mask Group 1

Prijsindicatie aanvragen.

Ontvang nu een prijsindicatie op afstand! Stuur ons enkele foto's en de +/- maatvoering van het glaswerk dat u nodig heeft.

Veiligheidsglas

Inmeetafspraak maken.

Aarzel niet om ons te contacteren en een afspraak te maken die bij uw planning past. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

GHK logo favicon@3x

"Elke dag dat ik aan het werk ben, zijn er veel opdrachten en projecten, variërend van eenvoudige tot complexe taken. Het is deze diversiteit die mijn werk zo inspirerend maakt. Het vereist een combinatie van technische vaardigheden, creativiteit en probleemoplossend vermogen, waardoor ik continu word uitgedaagd om het beste van mezelf te geven."

Chiel Hartog

Glashandel Koelewijn
Gertjan1
GHK logo favicon@3x

"Sinds 2019 mag ik mezelf onderdeel noemen van het warme familiebedrijf van Glashandel Koelewijn. Op kantoor sta ik voor een variatie aan taken die mijn vaardigheden en creativiteit voortdurend op de proef stellen. Geen enkele dag is hetzelfde, en dat maakt mijn werk hier zo dynamisch."

Jennifer Heek

Glashandel Koelewijn
DSC 0264
GHK logo favicon@3x

"In 1999 begon ik met enige ervaring bij Glashandel Koelewijn en ik kan met veel tevredenheid terugkijken op mijn tijd hier. Het team is erg leuk en ik heb enorme stappen kunnen maken, zowel professioneel als persoonlijk. De flexibiliteit die ik heb ervaren, heeft mijn werkplezier alleen maar vergroot."

Roy van Hunen

Glashandel Koelewijn
Roymaga
Glashandel Koelewijn.

Copernicusweg 7
3752 LZ Bunschoten-Spakenburg
T: 033 - 299 63 63

E. info@glashandelkoelewijn.nl

Openingstijden.

maandag

08:00 - 16:30 uur

dinsdag

 08:00 - 16:30 uur

woensdag

08:00 - 16:30 uur

donderdag

08:00 - 16:30 uur

vrijdag

08:00 - 16:00 uur

Let op: telefonisch tot 16:00 bereikbaar.
Op vrijdag tot 12:00.

© This website is build by  

Privacy Statement

Disclaimer