Blauw vinkje glashandel koelewijn

Beter isolatie waarde!!

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Energiebesparend

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Geluids-eninbraakwerendheid

De voordelen van het vervangen van uw enkelglas.

Overweegt u om uw enkelglas te vervangen door dubbelglas? Dan zijn er vast veel vragen die bij u opkomen. Gelukkig bieden we een uitgebreid assortiment van dubbelglasopties om aan uw behoeften te voldoen.

Er zijn verschillende soorten dubbelglas beschikbaar, zoals HR+, HR++, HR+++, en standaard dubbel glas, elk met hun eigen isolatiewaarde. HR+++ glas, ook wel triple of driedubbel glas, heeft bijvoorbeeld een U-waarde van 0.7 en biedt een hoge energiebesparing op de lange termijn.

Het grote voordeel van het plaatsen van dubbelglas is een betere isolatie van uw woning, wat resulteert in lagere energiekosten en een positieve bijdrage aan het milieu. Uw woning zal in de zomer koeler aanvoelen dan met enkelglas, wat zorgt voor meer comfort in huis

Mike1

Comfort, besparing en veiligheid.

Daarnaast biedt dubbelglas geluids- en inbraakwerende eigenschappen, waardoor u minder last heeft van lawaai van buiten en uw woning veiliger wordt. De hogere weerstand van dubbelglas vermindert de kans op doorvallen in vergelijking met enkelglas.

Goed nieuws is dat het meestal mogelijk is om enkelglas te vervangen door dubbelglas zonder dat de kozijnen vervangen hoeven te worden. Zelfs in monumentale panden met dunne sponningen is er de mogelijkheid voor extra dun isolatieglas of HR++ isolatieglas met behoud van het karakteristieke uiterlijk.

Wat betreft de kosten, deze variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het oppervlakte van het te vervangen glas, het type dubbelglas (bijv. HR++ of HR+++), en eventuele extra wensen voor bijvoorbeeld veiligheids- of geluidswerend glas.

Kortom, het vervangen van enkelglas door dubbelglas biedt vele voordelen zoals energiebesparing, verbeterd wooncomfort, geluids- en inbraakwerendheid, en verhoogde veiligheid. Ons assortiment van hoogwaardig dubbelglas en deskundige service staat klaar om uw woning te voorzien van de perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte op maat.

U-waardes.

Vacuümglas: Heeft een U-waarde van 0,4 tot 0,7

HR +++ tripleglas: heeft een U-waarde van 0,5 tot 0,7.

HR ONE isolatieglas: Heeft een U-waarde van 1.0 tot 1.1.

HR++ isolatieglas: Dit is het meest gangbare type dubbelglas met een U-waarde van 1,1 tot 1,2. 

Standaard dubbelglas: Standaard dubbelglas heeft een U-waarde van 2,7 tot 3,3

Enkelglas heeft een U-waarde van 5,8

Duurzame isolatie: Subsidie voor isolatieglas vanaf 2023.

Vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor isolatieglas, een waardevolle stap in het bevorderen van energie-efficiëntie in woningen. Als u ervoor kiest om alleen isolatieglas te installeren, komt u in aanmerking voor een subsidie die ongeveer 15% van de kosten vergoedt. Maar er is nog een aantrekkelijkere optie: wanneer u isolatieglas combineert met een andere isolatiemaatregel, kunt u zelfs tot ongeveer 30% van de kosten vergoed krijgen.

Het gebruik van isolatieglas biedt tal van voordelen die verder gaan dan de financiële ondersteuning van de subsidie.. 

Ultra dun isolatieglas

Advies.

Indien u vragen heeft over glas, behoefte aan advies of graag contact wilt opnemen, aarzel dan niet om ons te benaderen. 

Mask Group 1

Interieurglas.

voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor moderne en verfijnde interieurs

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas.

biedt gemoedsrust en bescherming tegen ongelukken, inbraken en vandalisme, waardoor het ideaal is voor toepassingen waar veiligheid een prioriteit is.

Glashandel Koelewijn.

Copernicusweg 7
3752 LZ Bunschoten-Spakenburg
T: 033 - 299 63 63

E. info@glashandelkoelewijn.nl

Openingstijden.

maandag

08:00 - 16:30 uur

dinsdag

 08:00 - 16:30 uur

woensdag

08:00 - 16:30 uur

donderdag

08:00 - 16:30 uur

vrijdag

08:00 - 16:00 uur

Let op: telefonisch tot 16:00 bereikbaar.
Op vrijdag tot 12:00.

© This website is build by