Blauw vinkje glashandel koelewijn

Beter isolatie waarde!!

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Energiebesparend

Blauw vinkje glashandel koelewijn

Geluids-eninbraakwerendheid

Uw ruimte voorzien van een systeemwand.

Geef uw ruimtes een unieke uitstraling met onze prachtige glazen systeemwanden. Met deze moderne, elegante en flexibele oplossing kunt u uw interieur op een praktische en esthetische manier inrichten. Of het nu gaat om een kantoor, woonhuis, horecagelegenheid of school, onze systeemwanden zijn geschikt voor diverse locaties.

Door het gebruik van glazen systeemwanden creëert u niet alleen extra ruimte en privacy, maar geeft u uw ruimtes ook een nette en professionele uitstraling. Bovendien zorgen deze wanden voor verbeterde geluids- en thermische isolatie, waardoor het comfort in uw ruimtes wordt verhoogd. Daarnaast kunnen ze de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbeteren, wat bijdraagt aan een prettige en rustige omgeving.

WhatsApp Image 2023 07 31 at 14.04.40 (4)

Mogelijk in verschillende uitvoeringen.

Onze systeemwanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en bieden talloze mogelijkheden om uw interieur te verrijken met een vleugje transparantie en klasse. Of u nu een open en lichte sfeer wilt creëren of bepaalde ruimtes wilt afbakenen zonder het gevoel van ruimtelijkheid te verliezen, onze glazen systeemwanden zijn de ideale keuze.

Wij zijn er trots op om uw visie werkelijkheid te maken en samen met u uw ruimtes om te toveren tot een stijlvol en functioneel geheel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u te adviseren en de perfecte glazen systeemwanden op maat te leveren, zodat u kunt genieten van een inspirerende en harmonieuze omgeving. Ontdek de vele mogelijkheden en laat ons uw interieur transformeren met onze prachtige glazen systeemwanden.

Voordelen.

Transparantie: Glazen systeemwanden creëren een gevoel van transparantie en openheid in de ruimte. Hierdoor wordt het natuurlijke licht beter verspreid, wat een positieve invloed heeft op de sfeer en het welzijn van de gebruikers.

Privacy en geluidsisolatie: Systeemwanden bieden een zekere mate van privacy zonder afbreuk te doen aan het ruimtelijke gevoel. Daarnaast kunnen ze zorgen voor verbeterde geluidsisolatie, wat de akoestiek in de ruimte ten goede komt.

Ruimtebesparing: Door het gebruik van systeemwanden kunt u extra ruimte creëren en optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Dit is vooral handig in omgevingen waar de beschikbare ruimte beperkt is.

Veelzijdige toepassingen: Systeemwanden zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals kantoren, woonruimtes, horecagelegenheden, scholen en overige omgevingen. Ze kunnen gebruikt worden om vergaderruimtes te creëren, kantoorcabines af te scheiden, een open woonkamer in te delen, enzovoort.

Esthetische waarde: Systeemwanden voegen een moderne en elegante uitstraling toe aan uw interieur. Ze kunnen dienen als stijlvolle eyecatchers die uw ruimtes een luxe en verzorgde uitstraling geven.

Offerte aanvragen?

Als u op zoek bent naar een offerte op maat voor glas, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat elke woning en situatie uniek is, en daarom bieden
wij persoonlijk advies en maatwerkoplossingen

WhatsApp Image 2023 07 31 at 14.04.40 (9)
WhatsApp Image 2023 07 31 at 14.04.40 (7)
Glashandel Koelewijn.

Copernicusweg 7
3752 LZ Bunschoten-Spakenburg
T: 033 - 299 63 63

E. info@glashandelkoelewijn.nl

Openingstijden.

maandag

08:00 - 16:30 uur

dinsdag

 08:00 - 16:30 uur

woensdag

08:00 - 16:30 uur

donderdag

08:00 - 16:30 uur

vrijdag

08:00 - 16:00 uur

Let op: telefonisch tot 16:00 bereikbaar.
Op vrijdag tot 12:00.

© This website is build by